teisipäev, 5. juuni 2012

MEES MASKI TAGA

Kas teadsite, et Taanieli raamatus, mis on kirja pandud u 2600 aastat tagasi, sisalduvad prohvetikuulutused maailma ajaloo kohta alates Taanieli ajast kuni lõpuni välja? Kas teadsite, et ainult pisike osa neist on veel täitumata, ning et viimaste täitumisele oleme meie ise praegu tunnistajaiks?

Kas teadsite, et need kuulutused identifitseerivad antikristuse ning teevad seda tegelikult väga selgelt? Tuleb ainult tunda Piibli sümboolikat.

Kas teadsite, millised on kaks kõige levinumat valeõpetust antikristuse kohta, kust need pärit on ja mis osas on need vastuolus Piibliga?

Käesolev video keskendub peamiselt Taanieli 7. peatükile, kuid tegelikult sisaldab Taanieli raamat veel nägemusi, mis kõik sama teemat puudutavad. Nende prohvetlike nägemuste mõistmine aitab meil omakorda mõista Ilmutusraamatut ning lõpuaja sündmusi meie ümber.

Kindlasti soovitan lisaks videole lugeda Mati Ploompuu raamatut Jutustus kahest linnast, mis tegeleb kogu Taanieli raamatuga ja demonstreerib, et kõik on tõepoolest läinud täpselt nii nagu Taaniel on kirja pannud.

Enne vaatamist tuleks kindlasti lugeda üle Taanieli 2. ja 7. peatükk. Ka vaatamise ajal võiks Piibel olla käepärast.
 
KJV tähendab King James Version. Sellest, miks eksisteerivad erinevad Piibli versioonid ning mille poolest need erinevad, tuleb juttu ühes järgmises loengus. :)